Nieuws

 
Sint-Oedenrode Mater Lemmensstraat

Vandaag hebben we het hoogste punt van de 22 appartementen aan de Mater Lemmensstraat te Sint-Oedenrode bereikt!   Lees verder »

19 July 2017
 
Heeswijk-Dinther Abdijstaete

Onlangs hebben we het hoogste punt bereikt bij de 18 appartementen Abdijstaete te Heeswijk-Dinther.   Lees verder »

05 July 2017
 
Hoogste punt Boxmeer

Afgelopen donderdag is het hoogste punt van de 38 huurappartementen aan de Jan Tooropstraat in Boxmeer gevierd. Op traditionele wijze werd de vlag gehesen en sprak Mooiland een dankwoordje uit naar alle bouwvakkers en betrokken partijen. Het appartementencomplex bestaat uit 26 socia...  Lees verder »

12 April 2017
 
Milieupark Het Rondeel te Maastricht

De werkzaamheden bij Milieupark Het Rondeel te Maastricht zijn bijna afgerond. Op donderdag 13 april zal het nieuwe milieupark worden geopend.    Lees verder »

04 April 2017
 
Heeswijk-Dinther 18 appartementen Abdijstraat

Bouw Abdijstaete in Heeswijk-Dinther gestart! Onlangs zijn 78 palen geboord voor ons nieuwe project 18 zorgappartementen aan de abdijstraat te Heeswijk-Dinther. Het wordt een bijzonder appartementencomplex waarmensen met een (licht) verstandelijke beperking zelfstandig kunnen wone...  Lees verder »

14 March 2017
 
Alpha Omega Den Haag

In aanbouw: 72 studentenappartementen in Den Haag   Lees verder »

13 February 2017
 
Maastricht milieustraat Rondeel

Nieuwenhuizen Daandels Bouw begint met het bouwen van een nieuw milieupark op Het Rondeel in Maastricht. Deze krijgt twee weegbruggen om het aanbieden van afval efficiënter en zonder discussies over kosten te laten verlopen. Twee keer zo groot Het nieuwe milieupark moet er komen omdat ...  Lees verder »

13 September 2016
 
Boxmeer 38 appartementen met parkeergarage

Nieuwenhuizen Daandels Bouw is meteen na de bouwvakvakantie gestart met de bouw van 38 huurappartementen met parkeerkelder op de locatie van de voormalige Pauluskerk, Jan Tooropstraat te Boxmeer. Naar verwachting is het appartementencomplex eind 2017 klaar voor de eerste bewoners. Nieuwb...  Lees verder »

06 September 2016
 
Den Haag Alpha Omega 72 appartementen

Alpha & Omega Den Haag Ontwikkeling van een compact, op energieverbruik en bemetering self-supporting woongebouw Aan de Waldorpstraat in Den haag, in de nabijheid van de Haagse Hogeschool en NS Station Hollands Spoor, gaat Nieuwenhuizen Daandels Bouw een compact woongebouw met 72 s...  Lees verder »

04 September 2016
 
Nieuwbouwproject Delft

Start nieuwbouwproject 118 short- en studentenwoningen aan de Antonia Veerstraat in Delft   Lees verder »

02 September 2016